Monday, 17 April 2017

Introducing To Infinence.

Assalamualaikum.

Lama sis tak bersiarankan.Hari ni sis nak share 'The Secret to Infinite Beauty'.
Wah apa tu?
Ok jom baca.



Infinence ini adalah NEW Skincare Product daripada SHOM.Kenapa uolls perlu cuba Infinence? Sebabnya ialah ini adalah Anti-Aging Skin Care Solution yang sesuai digunakan oleh semua usia lelaki mahupun perempuan dan yang PALING PENTING akan nampak perubahan pada kulit wajah kita seawal 28 HARI! 

Sis tahu uolls mesti nak tahu apa kandunganan Infinence ini kan?


Infinence terdiri daripada 5 jenis iaitu:

  1. Hydrating Cleansing Mousse
  2. 24H Hydrating Toning Essance
  3. Intensive Triple Reviving Serum
  4. Essential Illuminating Day Cream
  5. Advanced Overnight Regeneration Cream

Wah dah macam dekat spa tapi bezanya uolls boleh buat sendiri dirumah setiap hari.ok more information...jom baca lagi...



Semuanya dari bahan semulajadi. So uolls tak perlu risau.Ok kesimpulannya..
Safe, gentle, WITHOUT harmful chemicals
  1. No SD-Alcohol
  2. No Mineral oil / Silicone oil
  3. No PetrolatumNo sulfate surfactants (SLS/ALS/SLES/ALES etc)
  4. No DEA/MEA (diethanolamine/monoethanolamine
  5. No Parabens
  6. No MIT / MICT Preservatives
  7. No Artificial Colorants
Selepas uolls dah tahu kandungannya.. sekarang sis nak share details tentang kelima-lima produk Infinence pula.






Nampak tak within 28 days kulit dah nampak perubahan pada kulit muka. Teruja kan?
Anyway cara nak guna setiap hari pun mudah. Kenapa sis kata mudah? Sebab setiap hari atleast pun kita akan mandi minimum 2 kali.. sekali sebelum pergi kerja waktu pagi dan sekali lagi petang atau malam waktu dah pulang dari kerja. Sambil mandi sambil bersihkan muka. Guna secara konsisten Insyaallah akan ada perubahan. 


Selepas ni dah tak perlu nak beli Skincare Product yang mahal dipasaran yang mencecah beribu ringgit. Infinence ni harganya mampu milik jer. Lagi pun tak lama lagi dah nak puasa... lepas tu dah nak raya... takkan uolls tak nak kelihatan flawless kot pada hari raya... Time tu nak SELFIE ke WEFIE pun tak de hal.

Nak detail boleh Whatsapp sis at 019-7707575 atau email infinenceskincare@yahoo.com .

Also uolls can follow my page on Facebook Infinence Skincare dan Instagram Infinenceskincare.

Tq for reading.. Lepas ni Insyallah sis share testimoni pula ya..

Love,
Faeza Zainudin
 






No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...