10 Sebab Kenapa Perlu Memiliki Bio Velocity Sleepmate

Assalamualaikum..,

Rasanya dah lama tak share tentang Bio Velocity Sleepmate kan? So jom kita baca 10 SEBAB kenapa ANDA PERLU memiliki Bio Velocity Sleepmate :

1) Hanya tengok sahaja pada Bio Velocity Sleepmate selama 10 saat dah rasa tenaganya
2) Jimat tenaga elektrik kerana untuk charge hanya perlu jemur di bawah cahaya matahari pagi pukul 7-10 pagi. 
3) Just tidur je…sakit-sakit semua hilang dan beransur pulih..Semudah itu…
4) Senang dan Mudah dibawa kemana2 kerana ianya ringan..
5) Buang dan Mengurangkan kesan radiasi dalam badan. Semua orang menggunakan handphone.. Handphone antara yang menyumbang radiasi tinggi..Oleh itu BIo Velocity Sleepmate bantu bebaskan radiasi dalam badan
6) Kini,semua orang menggunakan pelbagai gajet dan alat komunikasi seperti komputer, ipad, tab yang juga  mengundang radiasi..
7) Hilangkan stress, menstabilkan emosi.. 
8) Kebanyakan org susah nak tidur ataupun mengalami masalah insomnia
9) Kebanyakkan org letih, cepat penat dan kurang mendapat rehat yang berkualiti.
10) Fenomena sekarang ramai yg mudah mendapat penyakit seperti gout, senggugut, sakit sendi, saraf, darah tinggi, kencing manis, jantung, asma, strok dan lain-lain.
Bio Velocity Sleepmate telah terbukti membantu menyelesaikan masalah kesihatan di atas..


Wanna place order? Boleh text ke 0197707575 atau email faezazainudin@yahoo.com

Loves,
Faeza Zainudin

Comments

Popular Posts