Set Kurus Yang Jimat Mudah Dan Berkesan

Assalamualaikum....

Zaman sekarang ini rata-rata ramai yang ingin menurunkan berat badan terutama selesainya bulan Syawal, keadaan tubuh badan yang berubah setelah berkahwin atau bersalin dan sebagainya. Pemakanan yang tidak teratur, stress tidak bersenam dah rehat yang kurang boleh menyebabkan pertambahan berat badan.

Apa yang menakutkan ada diantara kita yang sanggup mengambil apa sahaja ubat-ubatan yang ada dipasaran tanpa usul periksa hanya kerana keinginan untuk kurus dengan cepat. Tetapi silapnya mungkin pengambilan tanpa had boleh menyebabkan organ dalaman kita tidak dapat berfungsi dengan betul ataupun berat badan akan naik secara mendadak bila kita berhenti mengambilnya.Ok panjang dah cerita kesimpulannya dibawah nak kongsi 3 product yang dapat membantu penurunan berat badan serta menjaga kesihatan kita.


Garlic dan khasiatnya
Membantu menurunkan kandungan lemak darah dan kolesterol darah, mencegah penyakit kardiovaskular dan arteriosklerosis.
Menghalang pembekuan darah untuk  mencegah berlakunya trombosis.
Membantu dalam fungsi penghadaman dan membuka selera, melegakan perut kembung dan ulser peptik.
Membasmi kuman dan keradangan serta mencegah jangkitan penyakit.
Membantu menyelaras gula darah dalam badan.
Menggalakkan peredaran darah dan metabolisme.


Mineral Coffee dan khasiatnya
Kaya dengan unsur anti-pengoksidaan.
Kaya dengan bahan mineral dan elemen surih seperti magnesium, besi, kalsium dan kalium.
Menghilangkan keletihan fizikal dan mental.
Melegakan tekanan.
Menyingkirkan toksin dalam badan 


BV Alfalfa dan khasiatnyaMenyahtoksid
Bahan beracun dan toksid berlegar di sekeliling kita. Badan kita juga mengeluarkan sisa metabolisme yang perlu dineutralkan dan dinyahtoksid setiap hari. Alfalfa membantu mengeluarkan sisa bahan beracun dan tercemar daripada badan. 

Menggalakkan sistem penghadaman yang baik
Alfalfa mengandungi sejenis enzim pencernaan yang dipanggil betaine yang membantu menggalakkan proses pencernaan yang baik.

Mengalkalikan badan
Tubuh badan berasid adalah umpama magnet yang menarik penyakit. Terutama kanser. Alfalfa membantu  meneutralkan keasidan badan di samping sifat alkali semulajadinya untuk mencegah atau membantu mengurangkan masalah kesihatan.

Menghilangkan bau nafas
Alfalfa mengandungi khasiat yang boleh mencegah masalah nafas dan badan berbau yang diakibatkan oleh masalah penghadaman. Seterusnya, ia membantu meningkatkan fungsi imuniti badan. 

Mengurangkan haba badan yang berlebihan
Sesetengah makanan menyebabkan badan berasa panas. Salah satu kegunaan Alfalfa yang paling popular adalah untuk mengurangkan masalah panas badan.

Menambahkan darah dan menyampaikan lebih banyak oksigen penting
Klorofil iaitu pigmen hijau yang terdapat dalam alfalfa adalah hampir sama dengan hemoglobin, pigmen merah dalam sel darah merah yang berfungsi membawa oksigen ke seluruh badan. Khasiat klorofil dalam alfalfa boleh meningkatkan bilangan sel-sel darah merah di dalam badan dan seterusnya  meningkatkan keupayaan membawa oksigen yang diperlukan oleh sistem badan.

Ketiga-tiga product ini memang Faeza sendiri amalkan masa dalam pantang. Ia sangat membantu dan berkesan. Kesimpulannya nak badan lebih cantik mestilah disertakan dengan pemakaian Premium Beautiful Corset. Betul tak?


Ok harganya tak mahal nak order boleh contact 0197707575 or email  faezazainudin@yahoo.com . Thanks for reading! 

Loves,
Faeza Zainudin

Comments

  1. Pengakuan tulus dari saya sendiri IBU RUSDIANA.saya mau mengucapkan terima kasih yang tidak terhingga,serta penghargaan dan rasa kagum yang setinggi-tingginya kepada KI KANJENG DEMANG,saya kerja sebagai PEMBATU HONGKONG selama 7 tahun di HONGKONG ,dengan gaji lebih kurang 2.jt /bln,tidak cukup untuk memenuhi kebutuhan sehari-hari,apalagi setiap bulan harus mengirim uang dikeluarga di jawa barat, sudah lama saya mengetahui roomnya ini, juga sudah lama mendengar nama besar AKI, tapi saya termasuk orang yang tidak terlalu percaya dengan hal seperti itu, jadi saya pikir ini pasti kerjaan orang iseng tetapi kemarin waktu pengeluaran, saya coba2 pasang angka 6D benar2 tidak percaya dan hampir pingsang,angka yang di berikan KI KANJENG DEMANG ternyata tembus, awalnya saya coba2 menelpon, saya bilang saya terlantar di HONGKONG, tidak ada ongkos pulang,terus beliau mebantu kasih angka 6D, lansung saya disuruh mendaptar jadi member mulanya saya tidak percaya, mungkin angka ini keluar, tapi dengan penuh pengharapan saya pasangin kali 100 lembar, sisa gaji bulan ternyata tembus….!!!sekali lagi terima kasih banyak KI KANJENG DEMANG, saya sudah kapok kerja jadi pembantu,rencana minggu depan mau pulang aja ke jawa barat,,buat AKI,saya tidak akan lupa bantuan dan budi baik AKI. yng berminak ingin minta angka goib silakan hubungi KI KANJENG DEMANG Di Nomr ini 081-234-666-039 terima kasih....????>>>ATAU KLIK DISINI

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts