Premium Beautiful : Hello Kitty Town in Johor

Salam Semua............

Everyone tahu tak ade Hello Kitty Town in Johor....to be exact di Puteri Habour, Nusajaya dekat-dekat dengan Legoland i'm sure ramai yang tahukan... Tempat ni adalah Taman Tema untuk entertain kanak-kanak...

Ok..apa yang ada kat sini? Selain Hello Kitty ada Barney, Thomas & Friends and banyak lagi... nak tengok apa yang ada jom enjoy gambar kat bawah ni...

















 Below gambar-gambar dalam rumah Hello Kitty














Ni pulak some of the performance





Games for the kids and also mak budak pun boleh main hehehe...












Family photo time





Dekat exit before balik...



Warmest Regards,
Faeza Zainudin




Comments

Popular Posts