Premium Beautiful : Dulu Dan Kini

Assalamualaikum....

On last Tuesday...Dsm Ain buat O Group for Johor Team...ape itu O Group? O Group tu a monthly discussion for our team ayat yang mudah difahami...

Masih ingat lagi masa baru2 berkecimpung dalam dunia biznes ...just 4 of us in Johor... Tu awal tahun jer...tengok sekarang towards end of year..meja pun dah kena sambung huhu...ini pun ade Our member yg Tak dapat hadir atas sebab2 yang tak dapat dielakkan...kalau datang mesti lagi panjang meja kan...

Ada lagi sekarang kita dah ade kumbang di taman.... Tu lar bukan perempuan jer boleh buat biznes ni..lelaki pun boleh yang penting ade determination and trust....



Ok the best part tentu lar makan time....Apa dah malam baru nak makan....Tak pe jangan susah hati...kita ade Premium Beautiful Corset plus Lactolite...confirm ok..Insyaalllah...



Berjumpa lagi...

Warmest Regards
Faeza Zainudin



- Posted using BlogPress from my iPad

Comments

Popular Posts