Hari Keluarga

Assalamualaikum....



Semalam kita sekeluarga pergi ke Hari Keluarga my hubby's office organize ..
Biasalar yang excited mesti lar budak- budak kan....tengok ni dari malam dah ready kasut masing2.....



Cuaca memang sangat panas tapi my kids still enjoy the fun of Sukaneka, playing wif bubble, ade clown and balloon...also the air castle....credit to the organizer at least all this activities Tak lar buat budak2 boring kan?















Seperti biasa makanan memang mewah....Dari breakfast bawa ke lunch...ade dessert lagi....

Ni lar muka2 orang yang dah penat di tengah panas....Cuba tengok yg baju hijau tu...maintain jer kan....rahsianya sebab dia pakai Waist Nipper...and my hubby do agreed kalau Tak pakai Waist Nipper confirm dia lepak....sebab Cuaca sgt panas dan nak handle anak2 lagi....




And the best part lupa nak amik gambar sendiri.....hehehe....So that's for now....

Warmest Regards,
Faeza Zainudin



- Posted using BlogPress from my iPad

Comments

Popular Posts