Premium Beautiful Natural Wash

Assalamualaikum....



Apa itu Premium Beautiful Natural Wash?

Premium Beautiful Natural Wash khas untuk cucian Premium Beautiful Foundation Lingerie dan turut sesuai untuk pakaian-pakaian yang eksklusif. Ia terdiri daripada sebatian ekstrak tumbuhan semulajadi yang terpilih dan kaya dengan vitamin. Ianya lembut pada tangan, selamat digunakan, tidak meninggalkan kesan sisa dan mesra alam.

Apakah keistimewaan Premium Beautiful Natural Wash?
Ia merupakan sebatian ekstrak tumbuhan semulajadi yang terpilih dankaya dengan vitamin.

Adakah Premium Beautiful Natural Wash sesuai untuk semua jenis pakaian?
Ya. Ia sesuai untuk Premium Beautiful Foundation Lingerie dan pakaian-pakaian yang eksklusif.

Apakah bau Premium Beautiful Natural Wash?
Bau haruman bunga-bungaan.

Apakah cara cucian yang betul untuk mencuci Premium Beautiful Foundation Lingerie dengan menggunakan Natural Wash?

Cuci dengan menggunakan tangan dan tanpa menggunakan mesin basuh. Tuangkan 1-2 penutup botol Natural Wash ke dalam air dan rendamkan pakaian ke dalam air.
Bersihkan secara lembut pada bahagian yang kotor selama 15 minit.
Bilas sekurang-kurangnya 3 kali dengan air bersih. (Jangan perah dengan tangan).
Perah pakaian dalam anda dengan gunakan tuala yang kering untuk menyerap semua kandungan air yang terdapat pada pakaian dalam tersebut. Kemaskan bentuk pakaian dalam kepada bentuk asal.
Keringkan pakaian dalam anda di tempat yang berangin dan kering. Jangan seterika pakaian dalam anda. Simpan dengan kemas apabila ia kering.

KELEBIHAN CARA PENGGUNAAN
Pakaian lebih bersih, lembut dan memberi bau haruman yang menyegarkan.
Pakaian tidak mengecut, meregang mahupun luntur warna.
Lembut pada fabrik dan tidak meninggalkan kesan berminyak di permukaan pakaian.
Haruman bunga-bungaan akan menghilangkan bau yang tidak menyenangkan.



So for those yang dah ada set Premium Beautiful tetapi tak pernah menggunakan Natural Wash....think again...lagi pun bukan senang kita nak dapat korset tu kan....so jagalah sebaik mungkin...hope this section help u a lot


One more thing....kalau interested nak Jana pendapatan melalui online biznes....peluang terbuka..book your appointment now at 0197707575 or email: faezazainudin@yahoo.com

Warmest Regards,
Faeza Zainudin



- Posted using BlogPress from my iPad

Comments

Popular Posts