Premium Beautiful Corset / Faeza Zainudin


With Premium Beautiful Corset,
There is no general size such as Small, Medium or Large.

We take 4 Step Measurement...
and then select the perfect corset size for your body!

It doesn't matter what size you are..
Be it Apple, Ruler, Pear or Hour Glass...



It will be perfect for YOU!!

Just 4 simple steps and WALLAH!
You'll get the perfect size!!
p/s: measurement MUST be in centimeters(cm).







Sebab itu penting to deal with the certified & trusted agent of Premium Beautiful. Because we care about you & your body!!


Our TOP LEADER - CDM Siti Rohanna
With her hourglass body figure! WoWW...



Saya baru kenal dengan Kak Ana tetapi amaze bile tengok gambar2 dulu dan sekarang sangat berbeza... dulu badan dia sangat2 besar... almost 100kg. Ade yang beritahu that her husband almost gave up on her weight... tapi semangat dia sangat kental dealing with her weight issues!! Bukan senang nak jadi macam CDM Kak Ana ni..


FROM 100kg to 55kg!!!

Not forgetting our Celebrity CDM Hanishaizi.....just consistent wearing Premium Beautiful Corset now they look gorgeous..



Raya dah nak dekat... oleh sebab tu Syarikat mengeluarkan REBATE SEMPENA RAYA PROMO!!!

From RM225 to RM4500!!! Pilih yang mana satu!

Confirm lah nanti raya tak makan banyakkk cantik je badan jatuh terletak ke tempat yang sepatutnya.

Call me now @ 0197707575 or email at faezazainudin@yahoo.com...decide now before it's too late...

Warmest Regards,
Faeza Zainudin




- Posted using BlogPress from my iPad

Comments

Popular Posts