Monday, 17 April 2017

Introducing To Infinence.

Assalamualaikum.

Lama sis tak bersiarankan.Hari ni sis nak share 'The Secret to Infinite Beauty'.
Wah apa tu?
Ok jom baca.



Infinence ini adalah NEW Skincare Product daripada SHOM.Kenapa uolls perlu cuba Infinence? Sebabnya ialah ini adalah Anti-Aging Skin Care Solution yang sesuai digunakan oleh semua usia lelaki mahupun perempuan dan yang PALING PENTING akan nampak perubahan pada kulit wajah kita seawal 28 HARI! 

Sis tahu uolls mesti nak tahu apa kandunganan Infinence ini kan?


Infinence terdiri daripada 5 jenis iaitu:

  1. Hydrating Cleansing Mousse
  2. 24H Hydrating Toning Essance
  3. Intensive Triple Reviving Serum
  4. Essential Illuminating Day Cream
  5. Advanced Overnight Regeneration Cream

Wah dah macam dekat spa tapi bezanya uolls boleh buat sendiri dirumah setiap hari.ok more information...jom baca lagi...



Semuanya dari bahan semulajadi. So uolls tak perlu risau.Ok kesimpulannya..
Safe, gentle, WITHOUT harmful chemicals
  1. No SD-Alcohol
  2. No Mineral oil / Silicone oil
  3. No PetrolatumNo sulfate surfactants (SLS/ALS/SLES/ALES etc)
  4. No DEA/MEA (diethanolamine/monoethanolamine
  5. No Parabens
  6. No MIT / MICT Preservatives
  7. No Artificial Colorants
Selepas uolls dah tahu kandungannya.. sekarang sis nak share details tentang kelima-lima produk Infinence pula.






Nampak tak within 28 days kulit dah nampak perubahan pada kulit muka. Teruja kan?
Anyway cara nak guna setiap hari pun mudah. Kenapa sis kata mudah? Sebab setiap hari atleast pun kita akan mandi minimum 2 kali.. sekali sebelum pergi kerja waktu pagi dan sekali lagi petang atau malam waktu dah pulang dari kerja. Sambil mandi sambil bersihkan muka. Guna secara konsisten Insyaallah akan ada perubahan. 


Selepas ni dah tak perlu nak beli Skincare Product yang mahal dipasaran yang mencecah beribu ringgit. Infinence ni harganya mampu milik jer. Lagi pun tak lama lagi dah nak puasa... lepas tu dah nak raya... takkan uolls tak nak kelihatan flawless kot pada hari raya... Time tu nak SELFIE ke WEFIE pun tak de hal.

Nak detail boleh Whatsapp sis at 019-7707575 atau email infinenceskincare@yahoo.com .

Also uolls can follow my page on Facebook Infinence Skincare dan Instagram Infinenceskincare.

Tq for reading.. Lepas ni Insyallah sis share testimoni pula ya..

Love,
Faeza Zainudin
 






Monday, 3 October 2016

*55 AMALAN SUNNAH RASULULLAH

Assalamualaikum..

I found this and I guess I should share this to all.. Sila baca dan amalkan ya. Semoga kita semua dibawah lindungan Allah.. Aamiin..

*1. PANDANGAN MATA*
Pandangan mata adalah anak panah iblis. Lihat bukan muhrim sekali saja. Lihat kali kedua akan hilang nikmat ibadah 40 hari. Tiada kusyuk.

*2 MAKAN GARAM*
Celup jari kelingking dalam garam, menghisapnya sebelum dan selepas makan. Garam adalah penawar paling mujarab keracunan dan boleh menghalang sihir.

*3. MINUM TANGAN KANAN*
Sentiasa minum memegang gelas dengan tangan kanan. Iblis minum dengan tangan kiri.

*4. SESAAT DI JALAN ALLAH*
Sesaat berdiri di jalan Allah lebih baik dari solat di depan hajarul aswad pada malam Qadar walaupun hanya sekadar "hai kawan ayuhlah kita solat"

*5. LANGKAH KANAN*
Masuk masjid kaki kanan, keluar kaki kiri. Masuk rumah kaki kanan, keluar rumah kaki kiri. Masuk tandas kaki kiri, keluar kaki kanan.

*6. MAKAN TIGA JARI*
Nabi s.a.w makan kurma dengan 3 jari iatu jari ibu, telunjuk dan tengah. Kita makan nasi kalau susah bolehlah dengan 3 suapan pertama ikut sunnah.

*7. JAMINAN ALLAH*
3 orang mendapat jaminan Allah iaitu orang yang memberi salam sebelum masuk rumah, orang yang keluar ke masjid dan orang yang keluar ke jalan Allah.

*8. GUNTING BULU*
Apabila lelaki dan perempuan tidak menggunting, mengemas bulu kemaluan dan ketiak selama 40 hari, maka iblis akan bersarang dan berbuai di situ.

*9. JANGAN BERSIUL*
Jangan bersiul kerana sewaktu mula-mula dibuang ke dunia, iblis mengembara sambil bersiul-siul dan orang yang bersiul itu adalah penghibur iblis.

*10. CARA POTONG KUKU TANGAN*
Mula dari jari telunjuk yang kanan terus ke kanan sampai kelingking kanan, disambung dari kelingking kiri ke ibu jari kiri hingga ibu jari kanan.

*11. CARA POTONG KUKU KAKI*
Mula dari kelingking kanan ke sebelah kiri sampai kelingking sebelah kiri.

*12. PANJANG LENGAN BAJU*
Panjang lengan baju Rasulullah SAW adalah hanya sampai pergelangan tangan sahaja.

*13. PAKAIAN KESUKAAN*
Pakaian kesukaan Rasulullah SAW adalah gamis iaitu baju labuh atau kurta.

*14. BERSIWAK*
Jika didahului dengan bersiwak (bersugi), satu kali anda bertasbih maka Allah hitung 70 kali bertasbih. Jika bersolat akan dihitung 70 kali solat.

*15. DOA DALAM SUJUD*
Saat yang paling hampir antara seseorang hamba dengan Tuhannya ialah ketika bersujud kerana itu hendaklah kamu memperbanyakkan doa di dalamnya.

*16. ADAB DI TANDAS*
Masuk tandas kaki kiri, pakai alas kaki dan tutup kepala.

*17. ADAB MAKAN*
Hendaknya menghindarkan diri dari kenyang yang melampaui batas. Sepertiga makanan, sepertiga minuman dan sepertiga lagi untuk bernafas.

*18. TIGA JENIS ORANG*
3 jenis orang yang tidak akan dipandang oleh Allah SWT pada hari kiamat iaitu orang tua penzina, Raja yang berdusta, orang miskin yang sombong.

*19. PAKAI MINYAK WANGI*
Memakai minyak wangi adalah Sunnah maka pakailah terutama ketika hendak bersolat, ke masjid atau ke mana sahaja.

*20. AMBIL WUDUK SEBELUM* TIDUR
Gosok gigi dan ambil wuduk sebelum tidur malam kerana menjadi amalan yang sangat dirahmati dan menghindar gangguan iblis dan syaitan.

*21. CINCIN PERAK*
Pakai cincin perak di kelingking kanan atau kiri. Akan mendapat pahala Sunnah berterusan selama memakainya.

*22. SOLAT FARDHU DI MASJID*
Nabi SAW tidak pernah solat fardhu di rumah. Setiap langkah kanan ke masjid akan diangkat satu darjat dan langkah kiri akan dihapus satu dosa.

*23. PAKAI CELAK*
Gunakan celak ismid (dari galian) kerana ia menguatkan penglihatan dan menumbuhkan bulu mata. Setiap malam dicalit tiga kali pada mata kanan dan kiri.

*24. PANJANG PAKAIAN*
Panjang pakaian , jubah atau seluar seorang muslim adalah antara setengah betis dan tidak melebihi buku lali .

*25. SOLAT FARDHU BERJEMAAH*
Solat fardhu berjemaah di masjid dibayar 27 kali lipat dari solat sendirian di rumah. Jika anda waras dan sempurna akal, di manakah anda akan solat?

*26. MENGUAP*
Menguap adalah dari syaitan. Bila rasa hendak menguap, tahanlah atau tutuplah mulut dengan belakang tangan kerana syaitan akan masuk melalui mulut.

*27. MENYIMPAN JANGGUT*
Memotong misai dan menyimpan janggut. Lebih afdal dengan jambang sekali. Diberi pahala amal berterusan selama menyimpannya.

*28. JANGAN MENGHADAP KIBLAT KETIKA BUANG AIR*
Jangan menghadap / membelakang Kiblat ketika buang air kecil / besar. Dibolehkan bila dalam bangunan, itupun kalau terpaksa.

*29. WARNA PAKAIAN RASULULLAH*
Disunatkan memakai pakaian berwarna putih kerana Rasulullah SAW menyukai pakaian berwarna putih.

*30. POSISI TIDUR*
Posisi tidur yang dianjurkan ialah mengereng di atas rusuk kanan, muka dan badan mengadap kiblat dan tapak tangan kanan di bawah pipi.

*31. MINUM LEPAS MAKAN*
Lepas makan nasi jangan terus minum. Tunggu sebentar anggaran selama berjalan 40 langkah barulah minum.

*32. TIDUR SEBELUM ZOHOR*
Tidur sebentar sebelum Zohor kerana ianya membantu ibadah di malam hari dan bangun sebelum gelincir matahari untuk solat Zohor.

*33. BERDIRI HORMAT*
Rasulullah SAW membenci perbuatan orang bangun dari tempat duduk dan berdiri memberi hormat apabila baginda lalu atau masuk ke suatu majlis.

*34. PAKAIAN BERWARNA*
Dilarang memakai pakaian warna kuning kemerahan seperti yang dipakai oleh sami Hindu / Buddha khususnya bagi lelaki.

*35. MAKAN DENGAN ORANG MISKIN*
Rasulullah SAW suka memberi makan atau makan bersama orang miskin. Jika kita makan bersama orang miskin, hendaklah kita mendahulukan mereka.

*36. MENU RASULULLAH*
Rasulullah SAW membuka menu sarapannya dengan segelas air sejuk yang dicampur dengan sesendok madu asli.

*37. PEMBERIAN YANG TIDAK BOLEH DITOLAK*
Ada 3 pemberian yang tidak boleh ditolak iaitu bantal, minyak wangi dan susu.

*38. KETAWA RASULULLAH*
Ketawa Rasulullah SAW hanyalah senyuman.

*39. MINUMAN RASULULLAH*
Minuman yang paling disukai oleh Rasulullah SAW adalah minuman yang manis dan dingin.

*40. HISAP AIR DALAM HIDUNG*
Ketika membersihkan diri setelah bangun tidur jangan lupa menghisap air ke dalam hidung 3x kerana syaitan bermalam dalam lubang hidung.

*41. BERI MAKAN ANAK YATIM*
Nabi SAW suka memberi makan anak yatim. Sesiapa yang duduk makan bersama anak yatim dalam satu bekas, syaitan tidak akan menghampiri bekas tersebut.

*42. LARANGAN PAKAI CINCIN*
Dilarang memakai cincin di jari telunjuk dan jari tengah.

*43. BANGUN TIDUR*
Nabi SAW bangun tidur lalu duduk seraya mengusap muka dengan telapak tangan agar hilang ngantuknya dan membaca doa bangun tidur.

*44. KONGSI MAKANAN*
Jangan kedekut berkongsi makanan. Nabi SAW suka makan makanan yang banyak tangan memakannya.

*45. 4 RAKAAT SEBELUM ZOHOR*
Solat 4 rakaat setelah gelincir matahari sebelum zohor. Saat itu pintu langit dibuka untuk menerima amal soleh dan tertutup ketika solat zohor.

*46. ISTIGHFAR*
Nabi SAW beristighfar kepada Allah mohon keampunan dosa dan bertaubat setiap hari lebih dari 70 kali.

*47. JANGAN MENCACI MAKANAN*
Jangan mencaci makanan. Jika suka, makanlah , jika tidak suka biarkan sahaja.

*48. APABILA BERTAMU*
Apabila bertamu, jangan berdiri memberi salam di depan muka pintu tetapi dari sisi agar terpelihara pandangan dari melihat terus ke dalam rumah.

*49. JAWAB SALAM DALAM TANDAS*
Tidak diperkenan menjawab salam ketika di dalam tandas kerana ada lafaz Allah dalam kalimah jawab salam. Cukup dengan berdehem atau isyarat suara.

*50. MAKANAN PANAS*
Rasulullah SAW melarang meniup makanan panas. Hendaklah biarkan sejuk sedikit hingga mudah untuk dimakan.

*51. GILIRAN MINUM*
Jika berkongsi minum dalam satu bekas atau botol, hendaklah memberi giliran minum yang berikut kepada orang yang di sebelah kanan.

*52. 3 AMAL*
Nabi SAW menasihati jangan meninggalkan 3 amal iaitu puasa 3 hari sebulan (afdal 13,14,15 hb Hijrah), solat Dhuha dan solat sunat Witir.

*53. JANGAN TIDUR MENIARAP*
Jangan tidur meniarap kerana ia adalah posisi tidur ahli neraka dan yang dibenci Allah.

*54. CARA PEGANG MISWAK*
Miswak dipegang dalam keadaan jari kelingking dan ibu jari di bawah miswak dan jari lain di bahagian atas.

*55. DUA RAKAAT SEBELUM SUBUH*
Dua rakaat sunat sebelum solat fardhu Subuh itu adalah lebih baik dari dunia dan segala isinya

Sebarkan supaya lebih ramai lagi yang 
 sunnah jom amal sunnah nabi.

Alhamdulillah.. Thanks for reading.

Loves,
Faeza Zainudin

Thursday, 4 August 2016

The Best of Celgynic Gold.

Assalamualaikum..

Hi uolls. Hari ni sis nak share tentang SHOM latest product. CELGYNIC GOLD.
Apakah yang menarik tentang product ini? Uolls pernah dengar tak?

Ok jom baca fungsinya terlebih dahulu.









Kesimpulannya Celgynic Gold ni bantu untuk..
  • Penjagaan dalaman wanita
  • Membantu kulit yang lebih sihat
  • Kecerdasan otak
  • Penurunan berat badan
  • Kesihatan jantung
  • Membantu daya ingatan

And uolls punya info... Celgynic Gold ni sesuai untuk Lelaki dan Wanita tau!

Dibawah ini ada satu testimoni client yang sudah mula menggunakan Celygenic Gold. Nampak tak perbezaan kulitnya sangat ketara. 




Uolls kalau ada masalah diatas dan nak cuba consume Celgynic Gold boleh cotact sis 019-7707575 or email sis di faezazainudin@yahoo.com

Thanks for reading uolls.

Loves,
Faeza Zainudin

Wednesday, 3 August 2016

Welcoming August! Umrah and Italy?

Assalamualaikum...



Welcoming August bermaksud berakhirlah Julai dan berakhirlah Syawal. Alhamdulillah sis rasakan raya tahun ini amat-amat sederhana disebabkan pelbagai faktor. Lagipun bila anak-anak dan mula bersekolah, waktu untuk beraya sangat terhad.

Ogos tahun ini sangat berbeza.. lebih excited lebih semangatnya.
Nak tahu kenapa?

Okey sis share ya. Baru-baru ini SHOM dah announced FREE TRIP terkini. Lebih hebat dan sebenarnya sangat hebat for me. Yeay!!! Kali ini kita akan terbang ke Italy atau Umrah. Julung-julung kali kita sendiri boleh pilih FREE TRIP yang mana memikat hati. Sis pilih Umrah. Semoga Allah permudahkan perjalanan sis kali ini. Aamiin.

Apa itu FREE TRIP?
FREE TRIP itu ialah peluang untuk pergi bercuti package 5 Bintang 95 star) tanpa menggunakan duit poket atau duit simpanan kita sendiri. Semuanya dalam tanggungan Syarikat lebih specific SHOM. Seronok sangat uolls. Duit yang uolls bawa sepenuhnya digunakan hanya untuk shopping. Best kan? 





So macam mana EXCITED tak? Sis sedang cari travel partners untuk sama-sama travel dengan sis ke Italy atau Umrah. Kalau uolls berminat boleh DM/PM sis di 019-7707575 atau email sis di faezazainudin@yahoo.com 

Selagi masih ada offer ya. Cepat roger sis ya.


Loves,
Faeza Zainudin

Monday, 16 May 2016

Selamat Hari Guru

Assalamualaikum.



Dikesempatan ini nak ucapkan Selamat Hari Guru untuk semua golongan pendidik di Malaysia secara amnya dan secara khas of coz to my lovely Teachers from SK IJ Convent JB, Sek Men Convent JB, My Diploma's Lecturer and all friends and families who are teachers.

Tak terungkap dengan kata-kata how me myself appreciate all of you. Enjoy the day.


Nak kongsi sesuatu....

KHAS UNTUK CIKGU YANG MERAIKAN HARI GURU PADA 16 MEI 2016.

Guru......

dalam ajarmu ada harapan,
dalam tegurmu ada doa,
dalam marahnya ada sayang,
dalam tawa ada mesranya,
dalam diam ada bijaksana,
dalam tangannya kita terbina.
Berbahagialah menjadi guru...
SELAMAT HARI GURU dan berbanggalah anda adalah seorang guru.

Guru.....

Bila murid duduk.. Cikgu berdiri,
Bila murid diseligi.. Cikgu pulak kena gari..
Murid datang naik BMW 7 siri.. Cikgu datang naik Myvi..
Murid dah dewasa jadi Somebody, 
Cikgu tetap begini..
Namun begitu.., Di dunia cikgu berbakti,
Moga di akhirat, syurga tempat cikgu kekal abadi..SELAMAT HARI GURU..

Macam mana nak kenal guru?
Garang orangnya, itulah guru disiplin..
Penyayang orangnya, itulah guru prasekolah..
Sabar orangnya, itulah guru pendidikan khas..
Sentiasa cool & tak pernah marah, itulah guru kaunseling..
Petah berucap, itulah guru besar..
Pelik orangnya, itulah guru pendidikan seni..
Gelap orangnya, itulah guru pendidikan jasmani..
Warak orangnya, itulah guru agama..
Sopan orangnya, itulah guru pendidikan sivik..
Berbahasa orangnya, itulah guru Bahasa Malaysia..
Berseni bahasanya, itulah guru sastera..
Walau siapa pun dia.. dia tetap berjasa..SELAMAT HARI GURU..

Erti sebenar seorang cikgu
C: Cantik budi pekertinya.
I: Inovatif praktisnya.
K: Kreatif mindanya.
G: Garang semangatnya.
U: Unggul ilmunya

(Yang ni jangan marah......gurau2.....😝😝😝😝😝😝😝)
Mak cakap cikgu macam MAGGI,
Makanan rutin di waktu susah..

Ayah cakap cikgu macam D SEEKERS,
Garang dan menakutkan..

Atuk cakap cikgu macam ASTRO,
Macam-macam ada..

Tapi saya cakap cikgu macam LOREAL,
Kerana dirimu BEGITU BERHARGA..

SELAMAT HARI GURU.
"MEMBINA ILMU MENYEMPURNAKAN AKHLAK"

Thanks for reading..

❤️❤️❤️
Faeza Zainudin

Sunday, 15 May 2016

Tips Kurus di Pagi Syawal.

Assalamualaikum.

Lagi lebih kurang 3 minggu sahaja Ramadhan akan menjelma. Selalunya ramai yang menginginkan turun berat badan di kala Syawal menjelma. Confirm ada antara uolls yang target nak KURUS by the time Syawal kan?

Okey niat tu dah bagus tapi bagaimana nak realisasikan impian itu?

Hari ini akak nak share tips mudah.  

Syarat yang pertama mestilah kena puasa betul tak? Kenapa? Berpuasa membantu perut kita berehat daripada pelbagai aktiviti makanan berlebihan yang kita selalu amalkan. Mengaku tak? 😂😂😂. Apa yang paling penting nak berpuasa? Yes Bersahur. Boleh jatuh hukum wajib tau untuk orang yang berdiet. Kalau tak uolls tak bertenaga the next day.

Kedua cuba tahun ni uolls amalkan kan Set Kurus Bajet. Apa tu? Agent detox dan merangkap supplement untuk badan uolls. Dont worry ini bukan sama sekali ubat kurus ya. Macam mana ia membantu? Bermula dengan sahur minum Min Kaffe (dahulunya Mineral Coffee), bersambung dengan Bv Alfalfa sejurus selepas berbuka dan kita akhiri Garlic Plus selepas moreh sebelum tidur. Nak tahu detail uolls kena try sendiri keberkesanan Set Kurus Bajet ni atau uolls can always Whatsapp me +60197707575 or even email me at faezazainudin@yahoo.com .



Ketiga pula uolls boleh mula untuk mengkaji diet yang sesuai untuk uolls untuk diamalkan dalam bulan Ramadhan ini.. Contohnya Atkins, Total Calories, Follow your blood diet dan banyak lagi sebenarnya. Just for me I love to avoid carbo atau untuk kita orang melayu ni NASI. Makan lauk pun kenyang tau uolls. Try it.

Keempat cuba uolls pakai Premium Beautiful Corset for this Ramadhan. Nak tahu kenapa? Dengan pemakaian Premium Beautiful Corset ni.. Ia bantu uolls kurang rasa lapar ketika berpuasa lagi-lagi untuk pesakit gastrik. No worries Insyaallah its help you to reduce the pain this Ramadhan. Seterusnya bila uolls pakai Premium Beautiful Corset semasa berbuka... Ia juga akan dapat membantu nafsu makan kita lebih-lebih lagi bila kita ke Buffet Ramadhan. Tips ni always works for me. Lagi pun sekarang ni memang tengah ada promosi hebat. You should grab this oppurtunity right now.


Kelima simple exercise. Exercise waktu berpuasa? Mana larat? Sebab tu akak cakap simple exercise contoh kalau biasa kita jogging 5 round di taman perumahan kita untuk bulan Ramadhan make it 1 or 2 round jer dan berjogginglah pada waktu hampir-hampir berbuka.. Habis jogging balik segarkan badan then terus berbuka. Nak lagi best exercise sambil pakai Premium Beautiful Corset. It's helps you to burn your calories double then usual... Yes heard it right DOUBLE your Calories.

Keenam ini yang paling susah ramai orang nak buat. Sangat mencabar lagi-lagi dengan adanya Bazar Ramadhan yang mewah dengan pelbagai pilihan. Apa tu? Air Manis dan Air Batu. Betul tak? Kali ni uolls cuba avoid minum air batu yang manis. Cuba minum air putih.. air jarang.. air suam... apa jua yang uolls biasa sebut. Sebabnya seharian badan kita kekurangan air dalam badan. So hanya air putih sahaja yang boleh bantu elak dehidrasi dalam badan. Seterusnya uolls kan sedang berdiet nak KURUS di pagi Syawal kan? Bila terlalu banyak glucose atau air bergula tapi kurang minum air putih.. Bagaimana uolls nak bantu badan untuk Detox? Pengeluaran apa sahaja yang tidak berkenaan didalam badan manusia memerlukan air putih dalam proses yang natural.

Ketujuh yang ni of courselah.. Berbuka bersederhana dan makan berpada-pada. Janganlah uolls makan semua makanan yang terhidang especially masa di Buffet Ramadhan. Kalau boleh elak tak perlu ke Buffet Ramadhan tahun ni. Tak rugi apa pun. Makanan waktu Syawal lebih best tau! Lagi-lagi yang mak kita masak.

Last but not least inilah masa untuk kita bersama Maha Pencipta. Allah itu sangat Genius. Berpuasa bantu kita rehatkan perut kita dari normal aktiviti manakala terawih pula bantu badan kita normal balik keadaan perut selepas kita menikmati juadah berbuka puasa. Seterusnya beribadah waktu malam dapat membantu kita mendekatkan diri pada Allah. Ngantuklah tak cukup tidur.. Esok nak bangun pagi bersahur lepas tu puasa lagi. Tapi uolls tahu tak kurang tidur pun boleh bantu turun berat badan.


Promo sebelum Ramadhan!!!! 
Kalau uolls beli Premium Beautiful Corset dengan akak bulan ni.. Akak supply Set Kurus Bajet untuk sebulan.. Cukup untuk uolls nak consume dalam bulan Ramadhan. Great offer right? 

So apa tunggu lagi nak KURUS kan? Jom Call/Sms/Whatsapp/Pm +60197707575 atau nak email pun boleh di faezazainudin@yahoo.com .

Thanks for reading.

❤️❤️❤️
Faeza Zainudin


JDT Juara Piala FA 2016

Assalamualaikum..

Alhamdulillah berkat anak akak Faiqa tunggu game JDT vs PKNS sampai habis. Dapatlah dia cuti peristiwa hari ini.

Ramai gak upload status yang Johor ni asyik2 bagi cuti.. Menang Piala FA jer! Tapi uolls kena tahu setiap kali dapat cuti mesti bersebab. Kali ni dah lah first time JDT menang Piala FA semenjak ditubuhkan yang kedua waited for 18 years. Oklah tak leh nak fanatic sangat tapi akak tetap bangga jadi Bangsa Johor walaupun tak ade effect pun cuti peristiwa tu dengan akak. I'm a Mumpreneur remember.. Hehehe..

Okey anyway Congratulation JDT and good game PKNS. Semoga Bola Sepak Malaysia terus maju dan JDT terus berjaya kemata dunia. 

So kita share sikit moment walaupun akak tak berkesempatan ke stadium.. Anak-anak masih kecil kata lakiku. Maybe next time I'll plan well so dapat rasa excitement di stadium.  

 





Okey thanks for reading.

❤️❤️❤️
Faeza Zainudin


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...